Barion Pixel

Angol Nyelvű Könyvek

Traditional Japanese Seasonings and Condiments
Illusztrátor: 67 Illustrations, color; 1 Illustrations, black and white; XVIII, 208 p. 68 illus., 67 illus. in color.

Ono, Minaka

Traditional Japanese Seasonings and Condiments

Umamification in the Plant-forward Cuisine

-10%

Rendelhető

A várható érkezési idő kb. 1 hét

HUF 15,000

(Bolti ár)

HUF 13,500

(Áfa tartalom: 5%)

ISBN: 9783031909474
Megjelenés: 2025. július 27.
Kiadó: Springer International Publishing AG
Szárm. ország: Switzerland
Kötés: Puhafedeles
Oldalak száma: 208

Átvételi lehetőségek:

Személyes átvétel üzletünkben

Házhoz szállítás GLS futárral Magyarországon:

+ ...

Magyarországon kívüli címre, postai küldeményként

Érdeklődjön a költségekről!

Fizetési lehetőségek:

Bankkártyás fizetés online (Barion)

Fizetés PayPal fiókkal

Utvánvét, fizetés a futárnál

(bankkártya vagy készpénz)

Személyesen az üzletben

(bankkártya vagy készpénz)

Előreutalás

(Magyarországon kívüli címre történő postázás esetén)

Changes in eating behaviour towards a more plant-forward and sustainable diet require ways to prepare and impart, e.g., vegetables with those tastes, in particular umami, that humans crave as an evolutionary trait, but which plants generally lack due to fundamental plant biology.

Traditional Japanese Seasonings and Condiments
Illusztrátor: 67 Illustrations, color; 1 Illustrations, black and white; XVIII, 208 p. 68 illus., 67 illus. in color.

Biztonságos fizetés

Személyes és online vásárlás

Követhető rendelések

Bestsellers 1992 óta

© Bestsellers 2025 All rights reserved.
build 202511051301