Barion Pixel
Hungarian Cookbook

Bereznay, Tamas

Hungarian Cookbook

-10%

Jelenleg nem kapható

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

HUF 12,000

(Bolti ár)

HUF 10,800

(Áfa tartalom: 5%)

ISBN: 9789638938237
Megjelenés: 2015. november 1.
Kiadó: Central Books
Szárm. ország: n.a.
Kötés: Keménykötésű
Oldalak száma: 221

Átvételi lehetőségek:

Személyes átvétel üzletünkben

Házhoz szállítás GLS futárral Magyarországon:

+ ...

Magyarországon kívüli címre, postai küldeményként

Érdeklődjön a költségekről!

Fizetési lehetőségek:

Bankkártyás fizetés online (Barion)

Fizetés PayPal fiókkal

Utvánvét, fizetés a futárnál

(bankkártya vagy készpénz)

Személyesen az üzletben

(bankkártya vagy készpénz)

Előreutalás

(Magyarországon kívüli címre történő postázás esetén)

Hungarian cuisine has long been one of the most savoury cuisines in Europe. With its world-famous paprikás, gulyás and pörkölt, it has earned a reputation for being abundant, spicy and rather heavy. Hungarian cuisine, however, is much more than paprika or gulyás: it also offers a huge variety of soups, cheese, poultry, fish and fruits. It is, in fact, one of the richest cuisines in the world.The author of this book, Tamás Bereznay, has been the ambassador of Hungarian cuisine for many years. As the former chef of the state president, he knows exactly what foreign diplomats, royalty and aristocrats like about Hungarian cuisine. Bereznay has collected their favourite dishes in this beautiful cookbook, filled with mouth-watering photographs and easy-to-make recipes (and yes, gulyás is also included!).

Hungarian Cookbook

Biztonságos fizetés

Személyes és online vásárlás

Követhető rendelések

Bestsellers 1992 óta

© Bestsellers 2025 All rights reserved.
build 202511051301