Magyarországon egyedülálló, óriási választékban kínálunk angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvű könyveket, újságokat és magazinokat.
Magyarországon egyedülálló, óriási választékban kínálunk angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvű könyveket, újságokat és magazinokat.
Magyarországon egyedülálló, óriási választékban kínálunk angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvű könyveket, újságokat és magazinokat.

A Bestsellers könyvesbolt 1992 szeptemberében nyílt meg az Október 6. utca 11. szám alatt. Előtte egy csemegebolt működött a helyén. 1995-től kilenc éven át működettünk kihelyezett, a társadalomtudományokra szakosodott könyvesboltot a Közép-Európai Egyetem területén. 2004-ben megadatott a lehetőség, hogy kibővítsük az eredeti üzlethelyiséget, és azóta egy fedél alatt működtetünk általános és egyetemi könyvesboltot. Idegen nyelvű újságokat és magazinokat is árusítunk; ennek valamint angol nyelvű DVD-választékunknak köszönhetően is váltunk számos törzsvásárlónk kedvenc célállomásává, ahol egy helyen több mindent is beszerezhet. 


A csemegebolt, aminek helyén az eredeti Bestsellers könyvesbolt létrejött.

A Bestsellers jelmondata így szól: „A könyveken át a tudásig és az álmokig”, célunk pedig a legjobb, frissen megjelent könyvek havi szinten történő bemutatása, valamint vásárlóink megrendeléseinek teljesítése, akik tanulás vagy munka céljából, vagy éppen az olvasás szeretetétől vezérelve rendelnek könyveket. Ezen a területen Budapest belvárosában már vezető könyvesboltnak számítunk. Továbbá működik webáruházunk is (e-kereskedelem). A bestsellers.hu a Bestsellers márkanév erejét kiskereskedelmi boltunktól eljuttatja online ügyfeleinkig, ami Magyarországon elsőrangú célállomássá teszi honlapunkat az idegen nyelvű könyvek, e-könyvek, újságok, magazinok és DVD-k iránt érdeklődők körében. Hosszú távú együttműködéseink 


A Bestsellers könyvesbolt 2014 áprilisában

Boltunk könyvválasztékát alakítják gondos vásárlóink is, akik közvetlenül a nagykereskedelmi, valamint az egyetemi és számos kisebb, független kiadóvállalattól rendelnek. A polcainkon sorakozó címek egyben tükrözik törzsvásárlóink ízlését is, akiknek olyan címeket választunk, amelyeket hitünk szerint érdekesnek találhatnak, egyben új felfedezőútra viszik őket. Tudjuk, miként ragadjuk meg az uralkodó korszellemet, ugyanakkor olyan klasszikusokat is ajánlunk, akiknek ismét eljöhet az ideje. Röviden, a célunk nem más, mint megkísérteni és meglepni az olvasót, egyben a felfedezés örömét nyújtani.


MIÉRT VÁLASSZA A BESTSELLERST? 

Köztiszteletnek örvendő, független könyvesbolt vagyunk, 1992 óta Budapest szívében működünk. Széles körű szakértelmünknek és személyes hangvételű ügyfélszolgálatunknak köszönhetően úgy véljük, sokkal meghatározóbb élményt kínálunk, mint egy arctalan online könyvesbolt.

Áraink versenyképesek.

Ha eddig az Amazonon vásárolt az alacsonyabb ár miatt, tegyen egy próbát nálunk, hadd lepjük meg! Ha Budapesten él, vásároljon helyben!

Honlapunk egyben olyan export és korai exportkiadványokat is kínál, amelyek gyakran csak a repülőtereken szerezhetőek be, de általában nem kaphatóak a nagy brit vagy amerikai könyvesboltokban sem. Mi minden esetben a legjobbat kínáljuk.

Könyvadatbázisunk teljesen naprakész, a nappali órákban 10 percenkét frissül, így valós idejű készletinformációk állnak a rendelkezésére mind boltunkról, mind a nagykereskedőktől.

Ha a megvásárolni kívánt könyv nem kapható boltunkban, jó eséllyel lesz nagykereskedelmi partnerünknél, amit a honlapunkon meg is nézhet, és máris elkészítheti megrendelését.

Foglalja le online-vegye át a boltban! Nincs postaköltség, fizethet bankkártyával, PayPallal vagy készpénzzel, kérhet ÁFA-s számlát vagy nyugtát. 

Könyvmegrendelése nem vész el, nem lopják el a postai kiszállításnál, mivel magán kiszállítókkal vagy futárokkal dolgozunk, nem a postai rendszert használjuk, és addig őrizzük a könyvét, míg érte nem jön.

A Bestsellers független könyvesbolt, és minden eladónk érdekelt a cégben. Az Önök vásárlása működtet minket – tegyenek hát bennünket próbára!

Igazi, szakértő eladóink vannak, átlagosan 12 éves szakmai tapasztalattal. Közvetlenül kapcsolatba léphet velünk telefonon, e-mailen vagy személyesen. Ha az a ritka eset fordulna elő, hogy valami félresiklik, és szeretné ezt megbeszélni velünk, személyesen állunk rendelkezésére, hogy meghallgassuk, magyarázattal szolgáljunk, és megoldást találjunk. 

Ügyfélbarát cég vagyunk, nyugodtan böngészheti nálunk a polcokat, kérhet tanácsot, és mindig van aprónk. Kerüljük a bürokratikus megoldásokat, és szinte mindig találunk megoldást, ha felmerülne bármilyen probléma. 

Népszerű a már nyomtatásban nem lévő könyveket kereső szolgáltatásunk: mondja el, hogy mire van szüksége, és mi jó eséllyel meg tudjuk szerezni. Rengeteg különleges megrendelést bonyolítunk megfizethető áron.

A Bestsellers valós, létező könyvesbolt, amely Budapest belvárosában a hét minden napján várja a vásárlókat. 

Bolti választékunk, -amibe nemcsak „bestsellerek” tartoznak, hanem annál sokkal több-, hetente bővül új könyvekkel.


 Elérhetőségek

1051 Budapest, Október 6. u. 11.
Tel / Fax: +36-1-312-1295
E-Mail: bestsellers@bestsellers.hu

Minden nap nyitva!
Hétfő – péntek: 9.00 – 18.30
Szombat: 11.00 – 18.00
Vasárnap: 12.00 – 18.00

Cégjegyzék szám: 01-09-078-449
Adószám: 10601293-2-41

u47_normal

Tony Lang

1992-ben nyitottam ezt a könyvesboltot, hogy a budapesti olvasók nagyobb választékból meríthessenek, mint ami akkor a rendelkezésükre állt. Több mint 20 évvel később ez a legjobb ilyen típusú könyvesbolt Budapesten, ami nagy részben hűséges ügyfeleinknek köszönhető. Munkatársaimmal egy csapatot alkotunk, amiben az én feladatom közreműködni mind a bolt fejlesztésében, mind abban, hogy kollégáim egyre több és több kötelezettségemet vegyék át, míg végül az én szerepem elhanyagolhatóvá válik, noha ez még nem most lesz. A Leicester Egyetemen végeztem (Társadalomtudományi alapképzés), 6 nyelven beszélek, eleget utazgattam a világban ahhoz, hogy többet ne kelljen utaznom, és kikapcsolódásként történelmi és filozófiai műveket olvasok.

u47_normal

Kriszta

boltvezető

Szeretem a gyerekeket, ezért is tanultam eredetileg óvónőnek. Azután pályát módosítottam, és 2 éven át dolgoztam egy bankban, majd újabb 2 éven át egy textilboltban. Végül 1994-ben léptem be a Bestsellershez, és még ma is itt dolgozom. Én vagyok a boltvezető, így az én feladatom az összes adminisztráció, a logisztika, a koordinálás stb. Szekciók: regényirodalom, krimik és thrillerek, magyar történelem és irodalom. Legújabb hobbim a robogózás. Legfrissebb könyvélményeim: A 100 éves ember, szeretem Jill Mansellt, a krimi műfajában pedig nemrég fedeztem fel Gillian Flynnt.

u47_normal

Melinda

Véletlenül kezdtem el dolgozni a Bestsellersnél sok-sok éve: az Október 6. utcában éppen egy fagylaltost kerestem, amikor megláttam, hogy munkaerőt keresnek a könyvesboltba. Azóta is szívesen dolgozom itt, mivel nagyon kellemes hely, ahol minden nap kedves emberekkel találkozom, és jó könyvekre bukkanhatok. Az olasz, az orosz és a művészeti, valamint a kisebb tudományos szekciókért vagyok felelős. Egyben rengeteg háttérmunkát én végzek, illetve én kezelem a bolt Facebook oldalát.

u47_normal

Gábor

Hat éven át dolgoztam különböző pozíciókban Libri könyvesboltokban, mielőtt 2005-ben beléptem a Bestsellershez. Főleg fantasyt olvasok, időnként történelmi regényeket, történelmi fantasyt vagy bármit, ami felkelti az érdeklődésemet. Szekcióim: fantasy, tudományos fantasztikum, német nyelvű könyvek, francia nyelvű könyvek, jegyzetfüzetek és egyéb csecsebecsék. :) Lelkes MMO játékos vagyok, a GW2 király. :) Beleszerettem Prágába, és nemrégiben elkezdtem csehül tanulni. 

Fényképek: Mag Veronika
Jogi tanácsadás: Lánchidi István
Webfejlesztés: Axio Kft.
Honlaptervezés: Ravasz Balázs