Kategórián belüli böngészés: GASZTRONÓMIA Szakácskönyvek Hungarian Cookbook

Hungarian Cookbook

Bereznay, Tamas keménykötésű, 221 oldal
ISBN :
Kiadó:
Megjelenés ideje:
Kiadás helye:
  9789638938237 
CENTRAL BOOKS 
2015.08.01. 
 

(0,00 pont)
Értékelje Ön is!
  Készleten - Még ma átveheti személyesen vagy 48 órán belül kiszállítjuk.
Kérjük mindenképpen várja meg a vásárlás visszaigazolását vagy hívja üzletünket!
HUF 5 990 Kosárba
Lefoglalom
Hungarian cuisine has long been one of the most savoury cuisines in Europe. With its world-famous paprikás, gulyás and pörkölt, it has earned a reputation for being abundant, spicy and rather heavy. Hungarian cuisine, however, is much more than paprika or gulyás: it also offers a huge variety of soups, cheese, poultry, fish and fruits. It is, in fact, one of the richest cuisines in the world.

The author of this book, Tamás Bereznay, has been the ambassador of Hungarian cuisine for many years. As the former chef of the state president, he knows exactly what foreign diplomats, royalty and aristocrats like about Hungarian cuisine. Bereznay has collected their favourite dishes in this beautiful cookbook, filled with mouth-watering photographs and easy-to-make recipes (and yes, gulyás is also included!).